Vakre Brasov

2.839,-
2014-01-31 21.52.19

Brasov Slott Tur 2.839,-*

Kart over ruten her

Velkommen til en verden av gamle borger, strålende slott og blodig historie…
(Også tilgjengelig som dagstur med noen justeringer)

 Dag 1 -

(08.30) Fra Bucuresti stopper vi ved Mogosoaia Slott for å se på denne 18. århundres symbol på dekadanse. Vi drar nordover mot Karpatene hvor vi stopper i Azuga for lunsj (vinsmaking opsjon) på den herlige Halewood restauranten. Videre besøker vi Bran Castle (Dracula)  før vi drar til Brasov for en informativ omvisning i denne befestede  middelalderbyen. Vi tilbringer natten enten på Casa Wagner eller Bella Musica i hjertet av gamlebyen; kvelden er fri til å nyte et mangfold av deilige restauranter og å utforske alle hemmelighetene byen har å by på.

Day 2–

(10.00) Etter en lett start på dagen og en deilig frokost fortsetter vi vår reise med en besøk til Harman og Prejmer befestede kirker. En innføring i Sakser historie fra vår guide vil utfylle de høye murer og oppfinnsomme systemer bygd av de første innbyggere i Brasov. Vi trykker på mot Rasnov Citadel, som gir oss en fin utsikt over slettene nedenfor og  en innsikt i middelaldersk forsvars-teknikk.

Den spesielle delen av reisen venter på oss på veien tilbake mot Bucuresti, nemlig Peles Castle. Med sine 160 rom er det et mesterverk av tysk renessanse arkitektur og noe som man bare må se om man er i Romania.

Vi bør ankomme Bucuresti rundt klokka 19.00

_________________
*Inkludert I pakken er:
- Overnattinger i Brasov (enkeltrom 25% extra, 15% rabatt for barn under 14 år)
- Transport, sjåfør, guider, tolker
- Adgang til alle severdigheter
- 1 lunsj

Pakken er åpen for tilpasing I henhold til kundens krav, forespørsler og preferanser. Denne pakken krever et minimum av 4 personer.