Fugletitting Tur

7.919,-
slide3

Delta Donau Fugletitting Tur – 1 Uke fra 7.919,-*

Fugletrekket går: 15. September – 15. Oktober eller i April måned.

Millioner av fulger besøker Deltaet hvert år og det å se 500 Pelikaner ta flukt rett over hodet ditt er en opplevelse du må ha!

Kart over rute her

Dag 1 – Fra Bucuresti drar vi østover mot (3 timer) Tulcea og opplever de rumenske slettene på veien. I Tulcea vil en båt frakte oss resten av veien (1 time) til Insula Nada Apelor der vi skal bo resten av uken.

Dag 2-6 – Vi tilbringer dagene med å nyte dette fantastiske UNESCOs verdensarv listede stedets dyreliv og natur. Daglige turer, guidet av erfarne lokale og en professionell ornitolog, vil ta oss rundt i deltaet til de beste stedene for fugletitting, fiske og generelt nytelse av det som er Europas største konsentrasjon av arter og det best bevarte økosystemet på kontinentet. Med over 250 forskjellige fuglearter har vi store muligheter til å se Dvergskarv og andre skjeldenheter.

Tilgjengelig meny under oppholdet vil omfatte tradisjonelle lokale retter, alt produsert økologisk og lokalt. 2 av kveldene arrangerer vi noe ekstra i form av underholdning og god stemning. Kosten er stort sett fisk, om man ønsker kjøttmeny må vi få beskjed 2 uker i forveien.

Dag 7 – Etter en lett start på dagen setter vi kursen tilbake mot Bucuresti, vi stopper ved en vingård for en smak og lunsj hvis det er plass i tidsplanen.

______________
*Prisen inkluderer:

- Overnatting alle netter (enkeltrom 20% ekstra, barn under 14 år har 25% rabatt )
- Transport fra og til flyplassen
- Alle måltider + 2 kvelder med fest og underholdning
- Fri bar (vann, kaffe, te) hele dagen
- Svømmebasseng og kajakk i innsjøen
- Daglige utflukter med guide / oversetter og en Professor i ornitologi!
- Blue Duck Tours ressurs 24/7

Pakken er åpen for tilpasning i henhold til kundens behov, ønsker og preferanser. Minimum 10 personer.