Bucuresti opplevelse

3.149,-
slid61

Bucuresti opplevelse 3.149,-*

Dag 1 – Dere blir møtt på flyplassen og tatt vel imot av vår reiseleder, videre går turen til enten 3, 4 eller 5 stjerners hotell midt i sentrum etter ønske. Våre anbefalinger er: Top HotelsRembrandt eller Radisson Blu.

Dag 2 – Vi starter dagen med en deilig frokost på hotellet før vi etterpå får en guidet bytur ( 3.5 time ) inkludert Folkets Palass (storverket til Ceausescu). Lunsj i gamlebyen etterpå. Vi tar også en tur innom Landsby Museet og spiser middag på kvelden sammen på en ev byens nydelige restauranter.
Resten av kvelden er fri til å nyte byen på egenhånd, vi assisterer selvsagt med forslag og tilrettelegging.

Dag 3 – Etter frokost tar vi en tur til et frilufts-marked med ekspert guide der vi handler lokale matvarer rett fra bonden. Videre tilbringer vi ettermiddagen med å drikke god lokal vin mens vi lærer å tilberede maten vi har handlet etter alle kunstens regler. Alt arrangert av vår profesjonelle partner.
Resten av kvelden er fri til å nyte byen på egenhånd.

Dag 4 – I dag arrangerer vi frivillige turer til Snagov klosteret og Magosaia slott vi har også mulighet for en tur til Valea Calugareasca – en av Romanias beste vinregioner.
Til slutt sørger vi for transport til flyplassen i god tid.

_______________
*Pakken inkluderer:

- Alle overnattinger (pris basert på dobbeltrom på Top Hotels)
- Enkeltrom 40% ekstra, 25% rabatt for barn under 14 år
- Transport
- Engelsk-/Norsk-/Rumensk-talende guide/tolk.
- Adgang til alle attraksjoner
- Blue Duck Tours ressurs 24/7

Alle pakker er åpne for tilpasning i henhold til klientens krav, forespørsler og preferanser. Pakken har et minimum på 10 pers.